Ikuista muistot tauluksi! Tilaa taiteilija mukaan juhlaasi!

Tämä on viimeinen siveltimen veto huolellisesti suunniteltuun tilaisuuteesi ravintoloissamme. Taiteilijan vierailu on jo itsessään ohjelmanumero ja taideteos on upea ainutlaatuinen muisto esim. päivänsankarille, pikkujouluihin, häihin tai polttareihin.

Taiteilija Markelovin saat tilaisuuteesi kaikkiin A&S Ravintoloihin. Valittavanasi on venäläistä tsaarinajan tunnelmaa Saslikissa, suominostalgiaa Savotassa, Lapin lumoa Saagassa, historiallisen aitan tunnelmaa Savussa tai kesäaikaan upeita merimaisemia ja saaristolaistunnelmaa Saaressa, Sirpalesaaressa tai Saaristossa, Klippanilla.

Taiteilija Viktor Markelov on pitkällä kokemuksellaan ja huipputekniikallaan niittänyt mainetta ympäri Eurooppaa, aina Pietarista Pariisiin. Mestari Viktorin tauluissa heijastuu hänen iloinen persoonansa ja uskomaton hahmottelukykynsä. Hän todella osaa ikuistaa oleellisen! Vieraat haluavat tilaisuuksissa usein seurata taulun valmistumista ja taiteilijan läsnäolosta riittääkin puhetta sekä itse tilaisuudessa että pitkälle sen jälkeen.

Lisätiedot tästä (pdf)