A&S RAVINTOLAT
LAHJAKORTTIEN VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT


Nämä toimitusehdot koskevat A&S Ravintoloiden (Russian Room Oy Ltd, Y 0930206-4) internetsivuston kautta tilattuja ja ostettuja lahjakortteja. Toimitusehdot sisältävät tiedon verkkokaupan hinnoista, toimitustavasta, maksutavoista, lahjakortin käyttämisestä ja voimassaolosta sekä peruutusoikeudesta. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä nämä toimitusehdot, joihin A&S Ravintolat pidättää itsellään muutosoikeuden.

HINNAT

Lahjakorttikaupassa ilmoitetut sekä lahjakorttiin merkityt hinnat ovat euroissa (€). Lahjakortin ostohinta ei sisällä arvonlisäveroa (ALV 0%). Lahjakortti toimii maksuvälineenä ja arvonlisäverovelvoite syntyy vasta lahjakortin käytön yhteydessä.

TOIMITUSTAPA

Lahjakortin voi tilata ja ostaa A&S Ravintoloiden internetsivustolta löytyvästä lahjakorttikaupasta. Sivuston kautta voi ostaa yhden tai useampia lahjakortteja. Latauslinkin kautta lahjakortin voi ladata pdf-tiedostona ja tulostaa sen itse heti hyväksytyn verkkomaksun jälkeen. Ennen lataamista lahjakorttiin on mahdollista lisätä lahjakortin saajan nimi. Latauslinkki lähetetään maksusuorituksen jälkeen myös tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, samoin kuin vahvistus ja kuitti maksusta.

MAKSUTAVAT

Lahjakortit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Lähitapiola, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

LAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN JA VOIMASSAOLO

Lahjakortti on käytettävissä kaikissa A&S Ravintoloissa ja toimii maksuvälineenä niin ruoka- kuin juomatuotteisiin. Lahjakortti tai lahjakortin numero on esitettävä ravintolassa viimeistään laskua maksettaessa. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen sekä mainitsemaan lahjakortista varauksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä, joka on mainittu lahjakortissa. Lahjakortin vaihtaminen rahaksi ei ole mahdollista ja lahjakortissa oleva summa tulee käyttää yhdellä kertaa. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta tehty lahjakorttikauppa 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun lahjakortti on ostettu. Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty. Peruutustapauksessa ostaja ottaa yhteyttä A&S Ravintoloiden myyntipalveluun p. 09 7425 5505 / sales@asrestaurants.com ja ilmoittaa lahjakortin ostopäivän sekä lahjakortin numeron. A&S Ravintolat suorittaa palautuksen ostajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta.

TIETOSUOJA

Verkkokaupan kautta saatuja tilaajan henkilö- ja muita tietoja käytetään vain A&S Ravintoloiden sisällä. A&S Ravintolat ei välitä tai myy tilaajan henkilö- tai muita tietoja kolmansille osapuolille. A&S Ravintolat voi käyttää tilaajan tilausvaiheessa antamia henkilö- ja muita tietoja markkinointitarkoituksiin, mikäli tilaaja on antanut tähän luvan lahjakorttia tilatessaan.

YLIVOIMAINEN ESTE

A&S Ravintolat ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on A&S Ravintoloiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää.

YHTEYSTIEDOT

A&S Ravintolat
Russian Room Oy Ltd (Y 0930206-4)
Pieni Roobertinkatu 11, 2. krs
00130 Helsinki
p. 09 7425 5505
sales@asrestaurants.com
www.asrestaurants.com

Päiväys 1.7.2014