Jouluelämyksiä kaikille aisteille keskellä Helsinkiä

Varaa nyt ikimuistoiset pikkujoulut & joululounaat!

Ravintola Saagassa

nautitaan todella runsaasta lappilaisesta joulupöydästä 1.12. alkaen! Mikäli haluat ohjelmaa pöytäseurueellenne, tilaa ennakkoon Kuksan Vihkiminen Saagassa!
Saaga sijaitsee osoitteessa: Bulevardi 34, 00120 Helsinki

Saagan lappilainen Joulupöytä PDF>>


Ravintola Saslikissa

matkataan tsaarinajan tunnelmiin ja silmänruokaa tarjoavat sekä lukuisat kabinetit että ravintolasalit sekä tietysti joulumenut! Joulumenut ovat tarjolla ravintolassa 8.12. alkaen sekä ennakkotilauksesta jo 21.11. alkaen. Saslikissa voit myös varata ainutlaatuisen teemohjelman; Kasakkaillan tai Katariina Suuren kutsut koko seurueellesi.
Saslik sijaitsee osoitteessa: Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki

Saslikin Joulumenut PDF>>


Ravintola Savotassa

on aitoa Savottatunnelmaa! Savota vie vieraansa Senaatintorilta suoraan entisaikojen nostalgisille savotoille. Joulumenuissa herkutellaan suomalaisten reseptien parhaita paloja ja ohjelmaksi ryhmälle voi tilata vaikkapa Tukkilaisiltamat!
Savotta sijaitsee osoitteessa: Aleksanterikatu 22, 00170 Helsinki

Savotan Joulumenut PDF>>


Ravintola Savussa

nauttii joulun tunnelmasta isompikin ryhmä. Uniikki Tervasaaren terva-aitta tarjoaa mainiot puitteet varsinkin 50-80 henkilön yksityistilaisuuksiin. Toki myös pienemmät seurueet ovat tervetulleita. Mikäli herkkujen ja upean miljöön lisäksi kaipaa ohjelmaa, johdattelee Tervakaste hyvin tunnelmaan.
Savu sijaitsee osoitteessa: Tervasaarenkannas 3, 00170 Helsinki

Savun Joulumenut PDF>>


 

Varmista paikkasi Pikkujouluihin ja tee varaus tästä>>