Ravintola Saaga viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuotta. Lumoava Lappi puhuttelee Saagassa niin palvelussa, sisustuksessa, kattauksissa kuin ruoassakin. Ruoat valmistamme puhtaista suomalaisista ja lappilaisista raaka-aineista ja annoksissa silmänruokaa tarjoavat kelolankut, kuksat, valurautapadat, liuskekivet sekä jää.  Joulukuussa Saagassa on tarjolla runsas lappilainen Joulupöytä. Tervetuloa herkuttelemaan - Buresboahtin!

SAAGAN MENUEHDOTELMIA

Suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa koko pöytäseurueelle
ja erityisesti ryhmiltä toivomme saman menun valitsemista etukäteen.
Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti.

Menuehdotelmat viinipaketeilla 1.-29.11.2014  PDF >>

KELO MENU 54,90/hlö

Kelohongan salaisuus
Lajitelma parhaita lappilaisia herkkuja
***
Revontulten poroa
Mureaksi haudutettua poronniskaa Sodankylästä, savuselleripyreetä ja tattikastiketta
***
Leipäjuustoa valurautapannussa
Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja sokeroitua hillaa

LOIMU MENU 41,50/hlö

Nilin tattikuksa
Vuolukermaan muhennettuja herkkutatteja ja Saagan hapankorppua
***
Loimutettua nieriää lankulta,
raakapaistettuja puikulapottuja, Lapin lisä ja väinönputki-voikastiketta
***
Jääkarpaloita jääkulhossa
ja kuumaa hunaja-karamellikastiketta

» Tarkemmat varausehdot näet tästä.


SAAGA A LA CARTE (29.11.2014 asti)

1.-22.12. Saagassa on tarjolla runsas lappilainen joulupöytä >>

ALKURUOKIA

Nilin tattikuksa
Vuolukermaan muhennettuja herkkutatteja ja Saagan hapankorppua
9,70
Rapeita Kitkan viisaita
Luomuruisjauhojen kera rapeaksi paistettuja neulamuikkuja,
maustetillikermaviiliä ja katajalla maustettuja mummon kurkkuja
10,90
Voimakasta karhulientä
 ja tattipikkelssiä
16,40
Kelohongan salaisuus
Lajitelma parhaita lappilaisia herkkuja
Valmistetaan kahdelle tai useammalle henkilölle, hinta per henkilö.
21,20

PÄÄRUOKIA

Perinteistä poronpaistikäristystä valurautapadasta,
pottuvoita, sokeroituja puolukoita ja maustekurkkua
20,80
Revontulten poroa
Mureaksi haudutettua poronniskaa Sodankylästä,
savuselleripyreetä ja tattikastiketta
26,40
Loimutettua nieriää lankulta
raakapaistettuja puikulapottuja, Lapin lisä ja väinönputki-voikastiketta
24,60
Rapeita Kitkan viisaita
Luomuruisjauhojen kera rapeaksi paistettuja neulamuikkuja, pottuvoita,
maustetillikermaviiliä ja katajalla maustettuja mummon kurkkuja
21,80
Päivän kasvis päivän hinta

JÄLKIRUOKIA

Jääkarpaloita jääkulhossa
ja kuumaa hunaja-karamellikastiketta
Valmistetaan kahdelle tai useammalle, hinta per henkilö.
9,80
Leipäjuustoa valurautapannussa
Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja sokeroitua hillaa
11,20
Luomujogurttijäädykettä
ja mustikkaa liuskekivellä
11,60