Kesän parhaita suomalaisia makuja &
kaupungin upeimmat merimaisemat

Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Sirpalesaaresta silmiesi eteen avautuu yksi Helsingin upeimmista merimaisemista yli Suomenlahden. Saari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet eri kokoisille tilaisuuksille, yritys- tai perhejuhliin sekä yksityistilaisuuksiin.

Saareen liikennöi yhteysvene Saaren laiturilta Merisatamanrannasta, Pihlajasaaren laiturin vierestä. Merimatka (n. 200 m) kestää vain muutaman minuutin. Sirpalesaaressa on myös vierasvenepaikkoja omalla veneellä saapuville ravintola-asiakkaille.

Hyvää Suomesta ja saaristosta

Saaren keittiö on erikoistunut suomalaisiin sekä saaristolaisiin herkkuihin. Tuore kala, kotimainen liha ja juustot sekä maukkaat kotimaiset kasvikset ovat suosiomme salaisuus. Listaltamme löydät niin ”Päivän kalaa kalaonnen mukaan”,  karitsaa kuin härkääkin. Klassikkoannoksista Tervagraavattu lohi, Tervajäätelö sekä Flisholmenin pannukakku ovat pysyneet listalla aina Saaren perustamisvuodesta 2000 alkaen. Rapukaudella Saari on yksi kaupungin suosituimpia rapujuhlapaikkoja.

Saaren herkkuja voi nautiskella joko tunnelmallisessa ravintolasalissa, salin yhteydessä olevalla Belvedere-parvella, Sampo-kabinetin ”kapteeninhytissä” tai aurinkoisella ulkoterassilla, jonka näköala on yksi Helsingin komeimmista.

Sunnuntaibrunssit

Mikä olisikaan parempi paikka sunnuntaibrunssille kuin hyvän tuulen Saari! Kesäsunnuntaisin Saaressa herkutellaan brunssipöydän runsailla antimilla. Brunssibuffet on katettu klo 11.30-15.

Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta kesästä.
Tervetuloa hyvän tuulen Saareen jälleen ensi kesänä!

Avaamme vappuna 1.5.2015.

Ravintola Saari
Sirpalesaari, 00150 Helsinki
Puh. 09 7425 5566
Varaukset>>

 

Ravintola on suljettu.
Avaamme jälleen 1.5.2015.