Yhtä Juhlaa

Kesäravintola Saaren kesäjuhlissa, kimaltelevan meren äärellä, nautitaan kesän parhaista ja suomalaisista saaristoherkuista. Toukokuusta syyskuun loppuun avoinna olevan Saaren 14-vuotiseen historiaan mahtuu monenlaista tilaisuutta. Erityisesti erilaisten yksityistilaisuuksien viettopaikkana Saari on tunnettu (yritysjuhlat, julkistamistilaisuudet, syntymäpäivät, läksiäiset, häät jne.).


 

Häät Saaressa

Häitä juhlitaan Saaressa ahkerasti - useat sadat hääpärit ovat viettäneet Saaressa tunnelmallisia saaristohäitä. Maukas ruoka, erinomainen palvelu ja ainutlaatuinen merellinen miljöö antavat puitteet unohtumattomalle häätilaisuudellenne.  

  • Myyntipalvelumme tekee tarjouksen häätilaisuuteenne useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

  • Järjestelyiden helppous ja sujuvuus ovat avainsanoja yhden elämän tärkeimpien päivien suunnittelussa.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme!

- saaristohaat.jpg


Hyvän tuulen kokouspäivä Sirpalesaaressa!

Vain pari minuuttia yhteysveneen kyydissä ja olette kuin eri maailmassa! Kaupungin upein merimaisema tarjoaa silmänruokaa ja raikas meri-ilma saa ajatukset ja ideat lentämään. Suomalaiset saariston herkut täydentävät tunnelman.

Saaren soutu -kokouspaketit>>


Tuulen viemää virkistyspurjehdus tai Foodsailing

Lähde kokemaan aQuabluen pursilla uutta – seikkailua – mielenrauhaa. Nauti laatuajasta tiimisi, asiakkaittesi, ystäviesi tai perheesi kanssa Helsingin edustan upeissa   maisemissa, kimaltelevilla aalloilla. Aloittakaa iltanne aQuablue Charterin Tuulen viemää virkistyspurjehduksella ja jatkakaa iltaa herkuttelemalla Saaren tunnelmallisessa ravintolasalissa merellisissä maisemissa.

Voit myös yhdistää purjehduksen kokouspaketin yhteyteen!

Tutustu myös uuteen Foodsailing -tuotteeseen, jossa yhdistyvät purjehdus ja herkuttelu kolmessa saariravintolassamme!

Lisää tietoa Tuulen viemää Virkistyspurjehduksesta>>

Lisää tietoa Foodsailingista>>

Tilaa koko paketti A&S Ravintoloiden myyntipalvelusta>>


 

Rapujuhlat

Saarella on pitkät rapuperinteet ja se onkin yksi Helsingin suosituimpia rapupaikkoja. Sirpalesaaren häikäisevän kauniit merimaisemat, keittiön suomalaiset herkut, rapukattaus sekä pimenevät illat luovat mitä parhaimmat puitteet rapujuhlien viettoon. Saaressa rapuja voi sään salliessa nauttia myös upeasta merinäköalastaan tunnetulla ulkoterassilla. Saaressa kotimaisia saksiniekkoja tarjoillaan 22.7. alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Pöytävaraus on syytä tehdä hyvissä ajoin etukäteen ja yli 4 hlön seurueille suosittelemme rapujen tilaamista etukäteen. Ravut tarjoillaan aina päivän hintaan ja hintaan sisältyy paahtoleipää, tilliä sekä voita. Varmista paikkasi Helsingin suosituimmissa rapukekkereissä - tee varaus myyntipalvelusta!