Juhlia ja kokouksia - jo yli 100 vuoden ajan

Rakennuksella ja ravintolalla on pitkä ja värikäs historia. Ihmisten omat muistot kertovat tästä kaikkein parhaiten. Muistoista löytyy yöttömän yön pitkät illalliset merta katsellen, kiihkeät nuoruuden tanssit parketilla sekä pitkät kosteat lounaat. Täällä on vietetty rapujuhlat snapsilauluineen, on tanssittu monet häät, vietetty yritysjuhlia. Muistoja ja tarinoita on paljon. Kaikkia niitä kuitenkin yhdistää Suomen valoisa kesä, vahvat tunteet ja Helsinki.

Saariston ainutlaatuinen ravintolasali tarjoaa runsaasti tilaa jopa 400 henkilön yksityistilaisuuksiin. Ravintolasalia täydentävät baari, tanssilattia, 2 kokouskabinettia sekä kolme ulkoterassia.


Kokous upeissa merimaisemissa

Ravintolan yläkerrassa sijaitsevat 10 ja 16 henkilön upeasti remontoidut kabinetit tarjoavat mahdollisuuden neuvotella omassa rauhassa vaikka ennen illallisen alkamista. Saariston päiväkokouspaketit ovat voimassa 12.5.-27.6.2014 ja voit valita tarpeen mukaan joko aamupäivän, iltapäivän tai koko päivän "merimatkan".

Saariston Kokouspaketit 12.5.-27.6.2014  >>

Saariston Illallismenut >>

Tutustu kabinettien virtuaaliesityksiin:
Kabinetti Selim Lindvist (16 hlölle) >>
Kabinetti Julius Hirn (10 hlölle) >>


Kotimaisia rapuja 21.7. alkaen 

Klippanilla on rapujuhlista pitkät perinteet. Kaupungin upeimmat rapukestit alkavat 21. heinäkuun ja jatkuvat aina syyskuun loppuun asti. Ympäröivä meri, henkeäsalpaava maisema, rapukattaukset, herkulliset rapumenut ja snapsilaulut sekä hilpeästi juhlivat seurueet tekevät Saariston rapukesteistä ikimuistoisia. A&S Ravintoloiden kotimaiset joki- ja täpläravut tulevat Suomen parhailta raputoimittajilta.


Tuulen Viemää virkistyspurjehdus tai Foodsailing

Lähde kokemaan aQuabluen pursilla uutta – seikkailua – mielenrauhaa. Nauti laatuajasta tiimisi, asiakkaittesi tai ystäviesi kanssa Helsingin edustan upeissa maisemissa, kimaltelevilla aalloilla. Aloittakaa iltanne aQuablue Charterin Tuulen Viemää virkistyspurjehduksella ja jatkakaa iltaa herkuttelemalla Saariston tunnelmallisessa ravintolasalissa merellisissä maisemissa. Voit myös yhdistää purjehduksen kokouspaketin yhteyteen!

Tutustu myös uuteen Foodsailing -tuotteeseen, jossa yhdistyvät purjehdus ja herkuttelu kolmessa saariravintolassamme!

Lisää tietoa Tuulen Viemää Virkistyspurjehduksesta >>

Lisää tietoa Foodsailingista >>

Varaa koko paketti A&S Ravintoloiden myyntipalvelusta >>


Unohtumattomat hääjuhlat

Häitä juhlitaan Saaristossa ahkerasti ja paikka onkin yksi kaupungin kysytyimpiä hääjuhlapaikkoja. Ainutlaatuinen merellinen miljöö ja suuri historiallinen jugendhuvila antavat puitteet unohtumattomalle häätilaisuudellenne.  Myyntipalvelumme tekee tarjouksen häätilaisuuteenne useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.
Järjestelyiden helppous ja sujuvuus ovat avainsanoja - yhden elämänne tärkeimmän päivän suunnittelussa.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja pyydä tarjous >>