Makumatka tsaarin aikaan - elämyksiä kaikille aisteille

Legendaarinen Saslik on kunniakkaasti vaalinut tsaarinajan tunnelmaa ja ruokaperinnettä jo vuodesta 1972. Reilussa 40 vuodessa Saslik on kasvanut ravintolasta instituutioksi, ollen yksi Suomen tunnetuimmista ravintoloista sekä kotimaassa että kansainvälisesti ja nähtävyys jo itsessään. Persoonallisesti sisustettu miljöö,  kodikas vieraanvaraisuus ja laadukkaista raaka-aineista valmistetut herkut tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikille aisteille.

Venäläisen keittiön klassikoita & Saslikin uusia tuulia

Saslikin à la carte -lista on voimassa sekä lounaalla että illallisella. A la carte listaltamme löydät venäläisen keittiön klassikot kuten mm. Borsts-keiton, Blinit, Zakuska-alkupalat, Suolakurkut, Pelmenit ja Kaviaarin. Listalla ovat säilyneet jo 40 vuoden ajan myös Saslikin omat kestosuosikit; Maustehärkä, Iivanan Miekka, Kievin Kana sekä Uunijäätelö. Ravintola tunnetaan myös harvinaisista karhuannoksistaan, joita on tarjolla ympäri vuoden. Lokakuusta alkaen nautitaan myös a la cartella Saslikin uusista tuulista. Venäläisiä erikoisuuksia löytyy myös juomalistalta.

2 ravintolasalia ja 8 kabinettia       

Saslikin kahdeksan uniikkia kabinettia tarjoavat unohtumattomat puitteet jopa 50 henkilön tilaisuuksiin - kokouksiin, liikelounaisiin, juhlaillallisiin ja perhejuhliin. Kabinettitilasta sekä kokoustekniikasta emme peri erillistä veloitusta ruokailun yhteydessä. Ravintolasalin yhteydessä on lisäksi romanttinen Timantti-sviitti kahdelle henkilölle. Kaikkiaan Saslikissa on asiakaspaikkoja jopa 230 henkilölle.

Elävää musiikkia ke-la iltoina

Venäläiset trubaduurit esiintyvät ke-la iltaisin ravintolasaleissa sekä kabineteissa klo 20.00 alkaen.

Tervetuloa kanssamme makumatkalle tsaarinajan Venäjälle!
Добро Пожаловать!                          

Ravintola Saslik
Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki
Puh. (09) 7425 5500
Varaukset>>