Helsinki-kortti

Helsinki-kortin avulla voit tehdä Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen ja säästää rahaa. Saat kaikissa A&S Ravintoloissa (Saslik, Saaga, Savotta, Savu, Saari, Saaristo) voimassa olevaa Helsinki-korttia näyttämällä 20% alennuksen normaalihintaisista à la carte annoksista. Etu on voimassa kortinhaltijalle sekä hänen seuralaisellensa (= 2 hlölle) joka päivä ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti. Etukortti on esitettävä ravintolassa ennen tilauksen tekemistä.

Lisätietoa Helsinki-kortista tästä>>
Pöytävaraustiedustelu A&S Ravintoloihin tästä>>

Finnair Plus

Finnair Plus -jäsenenä voit lunastaa Finnair Plus –pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä palkintoseteleitä, jotka käyvät maksuvälineenä A&S Ravintoloissa.

Lunasta Finnair Plus-palkintosetelisi tästä>>
Pöytävaraustiedustelu A&S Ravintoloihin tästä>>

CityShoppari-kortti

CityShoppari on trendikäs ja suosittu etukortti, jolla saat:
-20% alennuksen à la carte-annoksista sekä juomista Ravintola Saagassa sekä Ravintola Saslikissa. Etu on kertaetu on voimassa kortinhaltijalle sekä max. 3 seuralaiselle (= 4 hlölle) ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti 30.11.2014 saakka. Etu ei ole voimassa juhlapyhinä. Etukortti-alennus ei koske kaviaaria ja karhuannoksia. Etukortti on esitettävä ravintolassa ennen tilauksen tekemistä.

Lisätietoa CityShoppari-kortista tästä>>
Pöytävaraustiedustelu A&S Ravintoloihin tästä>>