A&S RAVINTOLAT

VARAUS- & PERUUTUSEHDOT

Tilaisuuden tarkentaminen

Pyydämme toimittamaan viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta yksityiskohtaisen ohjelman, josta käyvät ilmi:
- osallistujamäärä
- aikataulutus
- yhtenäinen tarjoilu
- tarvittavat kokousvälineet kokoustilaisuuden ollessa kyseessä
- tilaisuuden emännän / isännän nimi
- mahdolliset erikoisruokavaliot

Muutokset osallistujamäärässä

• Tilaajan tekemä tilaus on sitova ja varaus astuu voimaan, kun A&S Ravintoloiden myyntipalvelu on sen kirjallisesti vahvistanut.

• Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle henkilömäärälle, jota tilaaja voi tarkentaa 14 vrk ennen tilaisuutta, kuitenkin niin että +/- 10 % muutoksen voi esittää vielä 3 arkipäivää ennen tilaisuutta.

• Mikäli ilmoitus osanottajamäärän pienenemisestä tulee em. aikoja myöhemmin tai sitä ei tule lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa tilaajalta etukäteen tilatuista palveluista ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

• Osanottajamäärän olennaisesti muuttuessa on ravintolalla oikeus osoittaa tilaajalle toinen tila ja neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista, kuten mahdollisesta tilavuokrasta.

Varauksen peruutus 8 – 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

• Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 30 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

• Mikäli peruutus tapahtuu 29-14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

• Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Varauksen peruutus yli 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

• Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 60 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

• Mikäli peruutus tapahtuu 59- 30 vrk ennen tilaisuutta,
tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 %
tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

• Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen tilaisuutta,
tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Yleiset peruutusehdot

• Mikäli ravintola tilaajan toivomuksesta ryhtyy erikoisjärjestelyihin, kuten esimerkiksi hoitaa asiakkaan toivomat ohjelmajärjestelyt, erityiskoristelun, poikkeavan aukiolon jne., tilaaja sitoutuu maksamaan toteutetuista toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset tilaisuuden peruuntuessa.

• Mikäli tarjoiluja ei ole sovittu esim. tilauksen myöhäisen teon vuoksi, on ravintolalla oikeus veloittaa peruutuskuluina ravintolavarauksen osalta tarjouksen mukainen edullisin menu.

• Juomien osalta veloitus koskee tilaisuutta varten avattuja/valmistettuja juomia

• Varausehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on erikseen tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Varausta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman A&S Ravintoloiden suostumusta.

Maksuehdot

Mikäli maksuehdoista ei ole erikseen sovittu, maksaa tilaaja käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Jos tilaaja on A&S Ravintoloiden laskutusasiakas, voidaan tilaajalle lähettää lasku jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Pyydämme huomioimaan, että käytämme tarvittaessa ennakkolaskutusta osan tilauksen arvosta.

Myyntipalvelu:
Puh. 09-7425 5505, Fax. 09-7425 5525, sales@asrestaurants.com

» Tulostettavat varausehdot