Yhtä juhlaa!

A&S Ravintoloiden osaava henkilökunta, ainutlaatuiset & uniikit ravintolamiljööt, puhtaista raaka-aineista ja tarkoin valituilta tuottajilta itse alusta loppuun valmistettu ruoka, hyvä juoma sekä elämyksellinen palvelu tekevät juhlasta onnistuneen.

Meille on tärkeää, että sinä isäntänä tai emäntänä voit nauttia tilaisuudestasi ja luottaa, että yhdessä hiotut osaset osuvat kohdalleen oikeassa paikassa - oikeaan aikaan.

Myyntipalvelumme auttaa sinua valitsemaan teemaasi soveltuvan vaihtoehdon ja räätälöimään sinun näköisesi juhlat. On kyseessä sitten yritysjuhla, perhejuhla, häät, syntymäpäivät, rapujuhlat - me teemme sen vuosien kokemuksella.

Mikäli haluat valmiin paketin, muista erilaisten menuehdotelmiemme lisäksi Unohtumattomat Teemailtamme. Teemailta on mieleenpainuva yhdistelmä herkullista ruokaa ja juomaa sekä teemaan sopivaa iloista ohjelmaa. Valmiiksi laadittu menu juomineen on takuulla toimiva kokonaisuus ja ravintoloidemme taustatarinoista ideansa ammentava ohjelma saa vieraat viihtymään. Ihastuta vierastasi vaikkapa seuraavilla teemakokonaisuuksilla:

Tukkilaisiltamat Savotassa

Tervakaste Savussa

Kuksan vihkiminen Saagassa

Katariina Suuren Kutsut Saslikissa

Näistä ja useista muista teemoistamme saat lisää tietoa myyntipalvelustamme.