A&S Ravintolat

6 ainutlaatuista ravintolaa, 6 unohtumatonta elämystä

A&S Ravintolat on Suomen johtava elämysravintola-perhe. Yksityinen perheyritys on toiminut Helsingissä vuodesta 1994 alkaen. Omistajat ovat Anne ja Sakari Tainio, joiden etukirjaimista A&S Ravintolat on saanut nimensä.

A&S ravintoloihin kuuluu 6 Helsingin ydinkeskustassa toimivaa ruokaravintolaa, joissa on yhteensä noin 1500 asiakaspaikkaa terassipaikat mukaan lukien ja henkilökuntaa noin 100.

A&S Ravintoloiden historia voidaan katsoa alkaneeksi vuonna 1972, jolloin Timo T. Kaukonen perusti Helsinkiin venäläisen ravintola Saslikin. Saslik siirtyi nykyisten omistajien omistukseen vuonna 1994. Kesällä 2000 A&S perheeseen tuli mukaan merellinen kesäravintola Saari ja huhtikuussa 2002 legendaarinen ravintola Bulevardia (est. 1938). Bulevardian huippuhetket olivat valitettavasti ohitse ja sen vuoksi ravintola muutettiin alkuvuodesta 2004 Lappiravintola Saagaksi. Marraskuussa 2005 Senaatintorin laidalle Aleksanterinkadulle perustettiin juurevasti suomalainen ravintola Savotta. Vuoden 2007 alussa Tervasaaressa sijaitseva ravintola Tervasaaren Aitta siirtyi A&S Ravintoloiden omistukseen ja aitan tiloissa avattiin Vappuna 2007 uusi, savustettuja makuelämyksiä tarjoava Ravintola Savu. Uusimpana ravintolaperheeseen on liittynyt vappuna 2010 avautunut Ravintola Saaristo, Klippanilla.

Elämysreseptimme pitää sisällään mm. seuraavaa:
- vatsantäyttävää, laadukasta ja maukasta ruokaa
- vähintään muutama lasillinen erinomaista juomaa
- iloista puheensorinaa sekä omasta että naapuripöydästä
- miellyttävä miljöö ja tunnelma
- persoonallinen ja hyvä palvelu

A&S Ravintoloiden jokainen työntekijä on töissä asiakkaitamme varten ja asiakkaidemme viihtyvyys on meille asia numero 1. Henkilökuntamme viihtyvyys on meille myös tärkeää, siksi meillä saa pitää hauskaa myös töissä !

PRO -palkitut A&S Ravintolat

PRO-tunnustuspalkinnot jaettaan Suomen hotelli-, ravintola- ja catering-alan huippuammattilaisille yhdessätoista eri sarjassa vuosittain PRO-gaalassa. Arvostettu PRO-patsas on HoReCa –alan oma Oscar.

Vuonna 2007 palkittiin yrittäjäkategoriassa PRO2007 Yrittäjäpariskunta Anne ja Sakari Tainio, A&S Ravintolat. Vuonna 2008 palkittiin Ravintolapäällikkösarjassa PRO2008 Ravintolapäällikkö Marko Huttunen, A&S Ravintolat

Suomen parasta palvelua - MEILLÄ SAA TÖISSÄKIN PITÄÄ HAUSKAA!

American Express on palkinnut Suomen parasta palvelua tarjoavat ravintolat. Helsinkiläisten ravintoloiden sarjassa voittajaksi nousi ravintola Saslik. Tärkeimmäksi hyvän palvelun tekijäksi American Express Service Award -äänestykseen osallistuneet nostavat ystävällisyyden. Vuonna 1972 perustettu ravintola Saslik on yksi Helsingin pisimpään yhtäjaksoisesti toimineista ravintoloista. Venäläisen ravintolan tunnelmassa palvelu on keskeisessä roolissa. Ravintoloitsijapariskunta Anne ja Sakari Tainio omistavat Service Award -palkinnon koko henkilökunnalle.